Webkameran suoja logolla – Turvaa ja näkyvyyttä yrityksellesi

  • 19.4.2021

Digitalisoituvassa maailmassa erilaisten tietoturva-riskien uhka kasvaa, mutta uhkia vastaan voidaan taistella erilaisilla suojatuotteilla. Tietoturva-riskeiltä suojaavista tuotteista onkin kasvanut suosittu mainostuotteitten ryhmä, sillä tuotteitten ajankohtaisuus, tarpeellisuus ja yrityksen näkyvyys kasvaa käytännöllisten mainoslahjojen kautta. Näistä esimerkiksi web-kameran suoja takaa tarpeellisen ja erittäin näkyvän mainoksen yrityksellesi. Kätevän kokonsa puolesta tuote soveltuu niin messuilla jaettavaksi, kuin yhteistyökumppaneille postitettavaksi mainostuotteeksi.

Omalla logolla varustettu web-kamera suojus muistuttaa antajastaan päivittäin”

Työskentely siirtyy vuodesta toiseen yhä enemmän etätyöskentelyyn. Tämä tarkoittaa lisääntyneen kotona vietetyn ajan lisäksi muun muassa kasvanutta hakkeroinnin kohteeksi joutumisen vaaraa. Verkossa tapahtuvassa liikenteessä riittää sekä mahdollisuuksia että uhkia, mutta onneksi osaa niistä vastaan voi suojautua varsin helposti, ilman että tarvitsee sen suurempaa tietämystä erilaisista ohjelmista tai koodaamisesta. Esimerkiksi web-kameran kautta tapahtuvaa vakoilua vastaan voit suojautua hankkimalla web-kamera suojan! Web-kameran suoja luo mekaanisen esteen kameran päälle ja estää näin sen toiminnan ei toivottuina ajankohtina. Näin suojaat esimerkiksi yrityksesi tärkeät neuvottelut ulkopuolisilta katsojilta. Suoja toimii pienellä kiskolla liikkuvalla kannella, joka voidaan avata ja sulkea yksinkertaisella sormenliikkeellä. Tuote on helppo ja nopea asentaa kaksipuolisen teipin ansiosta ja se ei jätä koneeseen liimauksen jälkiä. Pienen kokonsa ansiosta se soveltuu kannettavien tietokoneitten lisäksi myös tabletteihin ja mallista riippuen myös matkapuhelimiin. Lisäksi tuote toimii saajalleen käytännöllisenä lahjana, joka muistuttaa päivittäin positiivisesti yrityksestäsi.

Etuna tuotteen käytännöllisyys, edullisuus ja helppo jaettavuus”

Web-kameran suoja omalla logolla on haluttu, edullinen ja tarpeellinen mainoslahja. Tuotteen kustomointi omalla painatuksella mahdollistaa jopa päivittäisen näkyvyyden yrityksellesi. Logomerkkaus onnistuu liukuvan suojan lisäksi myös tuotepakettiin. Paketti kulkeutuu saajalleen kokonsa puolesta vaikka kirjeitse ja näin onnistut ilahduttamaan yhteistyökumppaniasi esimerkiksi mainoskirjeen mukana! Myös suurempien määrien kuljettaminen esimerkiksi tapahtumiin onnistuu näppärästi tuotteen pienen koon ansiosta.

Tilaa webkameran suoja omalla logolla!

Nyt tiedät webkameran suojan tuomista eduista niin suojauksen, kuin sen tuoman markkina-arvon myötä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kauttamme löydät myös muita tietoturvariskejä vastaan suunnattuja turvatuotteita, jotka on mahdollista painattaa yrityksesi omalla logolla.