Liikelahjat – Mitä ne ovat ja miksi niitä annetaan

  • 13.9.2021

Liikelahja on organisaation antama lahja asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille, työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Lahjan tarkoituksena voi olla osoittaa kiitollisuutta tehdystä työstä, vahvistaa ja ylläpitää olemassa olevaa liikesuhdetta tai viestiä yrityskulttuurista.

Mainosvaatteet yrityksen omalla logolla

  • 15.7.2021

  Mainosvaatteet ja -asusteet ovat omalla logolla painettuja mainostuotteita, joiden käyttötarkoituksena on lisätä näkyvyyttä ja luoda yhteen kuuluvuutta. Mainosvaatteet ovat tärkeä osa yrityksen tai yhteisön brändiviestintää, jossa keskeinen rooli tulee esiin muun muassa työpukeutumisen kautta ja mainoslahjojen välityksellä. Niiden avulla voidaan myös kerätä tuottoja myyntituotteena tai vaikkapa luodaan joukkue henkeä urheiluseurojen tiimivaatteena. Tekstiilejä valittaessa kannattaa…

Webkameran suoja logolla – Turvaa ja näkyvyyttä yrityksellesi

  • 19.4.2021

Digitalisoituvassa maailmassa erilaisten tietoturva-riskien uhka kasvaa, mutta uhkia vastaan voidaan taistella erilaisilla suojatuotteilla. Tietoturva-riskeiltä suojaavista tuotteista onkin kasvanut suosittu mainostuotteitten ryhmä, sillä tuotteitten ajankohtaisuus, tarpeellisuus ja yrityksen näkyvyys kasvaa käytännöllisten mainoslahjojen kautta. Näistä esimerkiksi web-kameran suoja takaa tarpeellisen ja erittäin näkyvän mainoksen yrityksellesi.

Maistuva ja mieleenjäävä lahja – Mainoskarkit ja herkut omalla logolla

  • 30.3.2021

Mainoskarkit ovat usein jaettavaksi tarkoitettu tuote messuilla ja muissa yritysten tapahtumissa ja siihen on syynsä: kukapa ei haluaisi maukasta ja herkullista piristystä päiväänsä. Maistuvien mainostuotteiden avulla avaat helposti keskustelun ja pääset luomaan mieleenpainuvan makuelämyksen kautta positiivisen mielikuvan yrityksestäsi.

Kynät omalla logolla – Nopea opas mainoskynän valintaan

  • 15.3.2021

Mainoskynät eli kynät omalla painatuksella ovat olleet kautta-aikojen suosituimpia mainos- ja promootio tuotteita, ja tähän on syynsä: se säilyy saajansa mukana pitkään ja samalla muistuttaa pitkällä aikavälillä antajastaan. Mainoskynien valikoiman laajuuden ja erilaisten logo painatus menetelmien vuoksi kokosimme tämän oppaan helpottamaan sinun valintaasi, jotta saat parhaan mahdollisen tuotteen juuri omiin tarpeisiisi.

Päivitä infokyltti digiaikaan

  • 1.3.2021

Digitaalisella infokyltillä päivität toimiston ja työtilat digiaikaan. Se soveltuu käyttönsä puolesta kaikkiin sisätiloissa oleviin toimistoihin ja työtiloihin, jossa huoneen käyttäjä tai tilan käyttötarkoitus vaihtuu.

Käyntikortille lisäarvoa RFID-suojalla

  • 8.2.2021

Pahvinen käyntikortti menettää usein paikkansa sen jälkeen, kun saaja on kerennyt tallettaa tarvittavat tiedot yrityksen tietopankkiin. RFID-kortti tuo saajalleen myös muuta hyötyä ja saa saajansa säilyttämään kortin mukana niin arjen- kuin työnaskareissa, näin yhdistät käyntikortin tarkoituksen mainoslahjan hyötyihin.