Maistuva ja mieleenjäävä lahja – Mainoskarkit ja herkut omalla logolla

  • 30.3.2021

Mainoskarkit ovat usein jaettavaksi tarkoitettu tuote messuilla ja muissa yrityksen tapahtumissa ja siihen on syynsä: kukapa ei haluaisi maukasta ja herkullista piristystä päiväänsä. Maistuvien mainostuotteiden avulla avaat helposti keskustelun ja pääset luomaan mieleenpainuvan makuelämyksen kautta positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Moneen muuhun tuotteeseen verrattuna on makeisten ja herkkujen avulla tavoitettavien asiakkaitten kohderyhmä poikkeuksellisen laaja, sillä se sopii jaettavaksi tapahtumien lisäksi melkeinpä missä vain. Messukojun sisäänheittäjän lisäksi makeiset ilahduttavat niin toimitusten kylkiäisenä, kuin työpaikan kahvihuoneessa.

Mainoskarkkien lisäksi valikoimiimme on tullut myös muita vaihtoehtoja herkkuhetkiin. Ruoka ja terveelliset herkut omilla logoilla kasvattavatkin jatkuvasti suosiotaan mainostuotteiden joukossa.

Mainoskarkit

Levitä brändisi viestiä maistuvilla jakotuotteilla. Suklaat, tikkarit ja erilaiset kääreelliset karkit omilla logoilla maistuvat laajalle kohderyhmälle ja viet yrityksesi viestiä helposti eteenpäin. Tämä on varmasti makein tapa kiittää asiakkaita tai kumppaneita. Makeisten lisäksi kauttamme saatavana myös mainospurukumit. Mainoskarkit toimivat loistavasti myös muiden tuotteiden kylkiäisenä, kuten tässä kahvi lahjasetissä!

Terveelliset vaihtoehdot

Viime vuosina mainoskarkit ovat saaneet kovan kilpailijan; yrityksen omilla logoilla painetaan nyt jakotuotteeksi esimerkiksi Suomessa poimittuja kuivattuja mustikkapusseja, hedelmämyslejä ja puuropusseja. Herkullisen aamupuuron voit kustomoida halutulla pakkauksella ja postittaa kirjekuoressa asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Terveellinen kotimainen puuro antaa energiaa saajalleen ja mikä tärkeintä luo positiivista laadukasta imagoa yrityksestäsi pitkin päivää. Näillä tuotteilla yritys voi logonsa lisäksi viestittää omasta arvomaailmastaan niin kotimaisuuden, vastuullisuuden kuin terveellisyyden kautta.

Vauhtia markkinointiin makuelämyksillä

Maku syntyy mausteilla ja nyt voit tarjota yhteistyökumppaneillesi maistuvampia ruokailuhetkiä. Kauttamme omilla logoilla painetut maustetuubit, jotka erottuvat perinteisistä mainostuotteista selvästi ja jättävät näin paremman muistikuvan yrityksestäsi.

Saatavana olevia mausteita mm. BBQ-mauste, himalajansuola, salaattimauste ja pippurisekoitus. Pakkauksiin saa painettua 74 x 90 mm kokoisen etiketin halutulla painatuksella. Hyvän ja maistuvan ruuan assosioituminen yritykseesi ei voi olla luomatta positiivista kuvaa ja vahvistamatta olemassa olevaa liikesuhdetta.

Herkkujen ja mausteitten lisäksi maistuvia mainostuotteita löytyy myös suomalaisten rakastaman kahvin parista. Saatava erilaisia kahvipaketteja omilla kustomoinneilla tai tunnettujen brändien kahveja osana yrityslahjaksi suunnattuna lahjapakkauksia.

Tilaa mainoskarkit ja herkut omilla logoilla!

Jos tuotteista jäi kysyttävää tai haluaisit kuulla lisää niin ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai katso muut yhteystiedot tästä! Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman nopeasti ja ammattitaidolla. Palvelemme ympäri Suomen!