Vaalimainonta - Miksi jakotuotteet ovat tärkeitä?

  • 11.1.2023

Vaalien lähestyessä moni ehdokas ja puolue herää kysymykseen: Kuinka tavoittaa mahdollisimman moni potentiaalinen äänestäjä? Vaikka rahaa käytettäisiin suuriakin summia ulko ja mediamainontaan, pitää ehdokkaan erottua silti suuresta massasta ja onnistua luomaan henkilökohtainen side äänestäjään. Tässä suurta roolia näyttelee ehdokkaan henkilöbrändi ja sen rakentuminen vastaamaan äänestäjien arvoja. Vaalien alla tavataan äänestäjiä erilaisissa tapahtumissa ja näitä kohtaamisia voidaankin pitää tärkeimpänä väylänä vahvistaa sidettä äänestäjän ja ehdokkaan välillä. Näihin tilaisuuksiin meillä on tarjota apua mieleenpainuvien jakotuotteiden kautta. Jakotuotteen avulla avaat keskustelun, viestit arvoistasi ja rakennat haluttua brändiä!

Mitä hyötyä jakotuotteista on?

Jakotuote muistuttaa antajastaan ja toimii samalla kohtaamisten ”sisäänheittäjänä” keräten kiinnostuneita äänestäjiä ympärillesi. Tuotteet painetaan ehdokkaan omalla ilmeellä ja tietysti äänestysnumerolla. Oli kyseessä sitten eduskuntavaalit, kuntavaalit, presidentinvaalit tai aluevaalit, jakotuotteet auttavat sinua levittämään sanaa ja vahvistamaan yhteyttä äänestäjään.

Kun valitset itsellesi sopivaa jakotuotetta, kannattaa miettiä mitä sillä halutaan viestiä. Materiaali ja valmistukseen liittyvien seikkojen avulla voit viestiä omista arvoista, mutta tärkeää olisi miettiä myös tuotteen käyttöastetta. Hyötykäyttöön tuleva tuote ilahduttaa ja muistuttaa sinusta myös myöhemmin, kannustaen äänestämään.

Olemme toimittaneet brändituotteita jo yli 20 vuoden ajan, joten saat kauttamme varmasti asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Mainotuote valikoimastamme löytyy paljon hyödyllisiä, kotimaisia, sekä ekologisia vaihtoehtoja. Kokosimme alta löytyvään listaukseen meidän top 5 vaalimainontaan sopivaa jakotuotetta!

 

Vaalien top 5 ideaa jakotuotteiksi

 

1. Kotimaisesta puusta valmistetut avaimenperät

Miten olisi kotimaisesta puusta valmistettu jakotuote vaalitilaisuuksiin?  Avaimenperät ovat öljyttyä tervaleppää, jotka kiinnitetään poronnahka narulla avainrenkaaseen. Tuotteen kustomointi onnistuu täysin oman näköiseksi muodon ja lasermerkkauksen ansiosta! Tästä edullinen ja mieleenpainuva tuote, joka viestii ekologisuudesta ja suomalaisen työn tukemisesta.

puu-avaimenperät.

 

2. Kotimaiset mainoskarkit ja herkut omalla logolla

 Logolla painetut kotimaiset karkkipussit ja herkut ovat haluttuja jakotuotteita, sillä kukapa ei haluaisi maukasta piristystä päiväänsä. Maistuvien mainosherkkujen avulla avaat helposti keskustelun ja luot mieleenpainuvan kohtaamisen makuelämyksen kautta! Moneen muuhun tuotteeseen verrattuna on makeisten ja herkkujen avulla tavoitettavien äänestäjien kohderyhmä poikkeuksellisen laaja, sillä ne sopivat jaettavaksi melkeinpä missä vain. Tapahtumien sisäänheittäjän lisäksi makeiset ilahduttavat niin toimitusten kylkiäisenä, kuin työpaikan kahvihuoneessa.

Saat kauttamme omalla ilmeellä painettavat mainospussit, joiden sisällöksi voit valita esimerkiksi: Ksylitolipurukumit, karkki lajitelmat, popcorn pussit, kuivatut mustikat ja puolukat, kaurahiutaleet tai erilaiset mausteet.

mainoskarkit-omalla-kuvalla.

 

3. Mainoskynät painatuksella

Mainoskynät omalla painatuksella ovat kautta-aikojen suosituimpia jakotuotteita. Ne säilyvät saajansa mukana pitkään ja samalla muistuttavat antajastaan pitkällä aikavälillä. Kauttamme laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja edullisista jakoon tulevista kynistä kalliimpiin allekirjoituskyniin.

Lisää tietoa hyvän mainoskynän valinnasta löydät blogipostauksestamme:

Kynät omalla logolla – Nopea opas mainoskynän valintaan.

mainoskynät-omalla-tekstillä.

 

4. Kotimainen heijastin omalla logolla

Tällä tuotteella takaat oman ja äänestäjiesi näkyvyyden myös pimeässä! Omalla logolla painettava heijastin on perinteinen turvatuote suomalaisiin olosuhteisiin, joka on edullinen tapa viestiä sanomaa. Oman painatuksen lisäksi tuotteen saa myös halutulla muodolla. Toimita meille kuva-aihe, logo tai idea, niin suunnittelemme kanssasi muista erottuvan tuotteen!

kotimainen-heijastin-logolla.

 

5. Käsidesi omalla tekstillä

Tästä ajankohtainen ja varmasti hyötykäyttöön tuleva mainostuote osaksi vaalikampanjaa. Kätevän kokonsa puolesta se kantautuu mukana arjen askareissa ja viestii samalla vastuullisuudesta. Tuote saatavana useissa väreissä ja se on mahdollista uudestaan täyttää.  Sisältää alkoholia, aloe veraa ja vitamiini E:tä.

 

 Jakotuotteet vaalikampanjan tarpeisiin!

Nyt kun sinulla on 5 upeaa jakotuoteideaa, niin on aika painattaa niihin omat vaalimainokset!
Jos et kuitenkaan löytänyt itsellesi mieluista lahjaa yllä mainituista ideoistamme, älä huoli, voimme rakentaa laajan toimittajaverkostomme kautta juuri sinun tarpeisiisi sopivan jakotuotteen. Lisää ideoita vaalimainontaan täältä! Ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai katso yhteystietomme tästä!