Lakrids by Bülow - Herkullinen lahjaidea!

  • 8.5.2023

Etsitkö herkullista lahjaideaa yrityksesi työntekijöille tai yhteistyökumppaneillesi? Nyt tarjolla olisi täydellinen ratkaisu! Esittelemme uusimpana tulokkaana valikoimaamme LAKRIDS BY BÜLOW:n – Tanskassa rakkaudella valmistetut lakritsimakeiset, jotka ovat saavuttaneen maailmanlaajuisen suosion. Nämä herkulliset lahjapakkaukset sopivat moneen juhlaan ja saavat varmasti hymyn vastaanottajansa kasvoille!

Lakrids by Bülow tanskalainen lakritsibrändi, joka syntyi nuoren miehen haaveesta tehdä lakritsista gourmet-elämys. Pohjoismaista tuotetta ei hänen mielestään arvostettu riittävästi. Bülow halusi seistä itse padan ääressä ja näyttää, miten lakritsia valmistetaan. Hän halusi tarjota ihmisille mahdollisuuden haistaa, maistaa ja kokea taika, jolloin lakritsijuuri mustenee ja yhdistyy huolella valittuihin raaka-aineisiin. Näin alkoi maailman ensimmäisen gourmet-lakritsikeittämön matka kohti menestystä.

Yritys on erittäin tarkka raaka-aineiden valinnassa, jotta he voivat taata tuotteidensa korkean laadun. Heidän lakritsin sydämenään käyttämänsä luonnollinen makeutusaine, lakritsiuute, yhdistettynä gluteenittomaan riisijauhoon luo pehmeän, makean ja herkullisen maun. Lisäksi yritys on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen valmistusprosessissaan, käyttäen kestävästi tuotettuja raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja.

Nykyään Lakrids by Bülow on yksi maailman arvostetuimmista lakritsibrändeistä, jonka tuotteita myydään yli 40 maassa.  Brändi on edelleen omistajansa Johan Bülowin käsissä, joka jatkaa intohimoista työtään herkullisen ja ainutlaatuisen lakritsin parissa.

Lakrids by Bülow:n valikoimasta löytyy lukuisia herkullisia makuelämyksiä, mutta haluamme nyt esitellä kolme erityistä herkkua: A – THE ORIGINAL, B – PASSION FRUIT ja C – COFFEE KIENI.

A – THE ORIGINAL on ensimmäinen Johan Bülowin kehittämä tuote, joka syntyi hänen saadessaan alkuperäisen idean suklaakuorrutetusta lakritsista. Aluksi ihmiset olivat skeptisiä konseptista, mutta pian suosittu tuote A näki päivänvalon. Makean lakritsin, eksklusiivisen maitosuklaan ja hienon lakritsijauheen yhdistelmään jää hetkessä koukkuun.

B – PASSION FRUIT on makea lakritsi ylellisellä valkosuklaalla ja vakuuttavalla passionhedelmällä kuorrutettuna. Passionhedelmän kirpeys, suklaan makeus ja lakritsin kyky yhdistää molemmat maut yhteen täydelliseen makupalaan. Makea, kirpeä ja ylivertainen – käärittynä siroon ja rapeaan sokerikuorrutukseen.

C – COFFEE KIENI on makea lakritsi kuorrutettuna pehmeään maitosuklaaseen ja Coffee Collectiven kahvipapuihin, jotka ovat kotoisin ’Kienin’ pienestä yhteisöstä, Kenian sydämestä. Paahtoprofiilit valitaan huolellisesti C:tä kehittäessä sen hedelmäisten ja kukkaisten vivahteiden vuoksi. Varmistaaksemme tuotteemme ainutlaatuisen laadun vastaanotamme vasta paahdetun kahvin tehtaallemme juuri ennen lakritsin valmistusta – C

Anna lahjaksi makuelämys – Tilaa nyt

Näiden lahjarasioiden avulla voit jakaa maailman parasta lakritsia yhteistyökumppaneillesi, työntekijöillesi tai ystävillesi. Bülow-lakritsit ovat myös loistava valinta juhlapöytään tai vain nautiskeluun yksin tai yhdessä. Gluteenittomina ja herkullisina lakritsit sopivat kaikkiin tilanteisiin ja ilahduttavat varmasti vastaanottajaa. Ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta, tai katso yhteystietomme tästä!