Tapahtumien jakotuotteet: vinkkejä ja ideoita

 • 27.3.2023

Tapahtumamarkkinointi on tärkeä osa yrityksen näkyvyyden kasvattamista. Suositut tapahtumat keräävät paikalle tuhansia kävijöitä, joten niissä mukana oleminen tarjoaa yrityksellesi uusia mahdollisuuksia löytää asiakkaita ja vahvistaa brändiä jo olemassa olevien asiakkaiden keskuudessa. Tapahtumassa mukana olevien yritysten kannalta tärkeää on tavoittaa mahdollisimman moni kävijä ja luoda positiivinen mielikuva brändistä.

Tässä blogikirjoituksessa esittelemme erilaisia tapoja ja hyötyjä käyttää mainostuotteita tapahtumissa, jotta voit kasvattaa näkyvyyttä ja houkutella asiakkaita paikalle. Oikein valittu mainostuote on erinomainen tapa täydentää yrityksen tai tapahtuman promootiota, sillä se on näkyvä ja pitkäkestoinen tapa viestiä brändistä.   

 

Mitä ottaa huomioon valittaessa mainostuotteita tapahtumaan

Tapahtumaan sopivien mainostuotteiden valintaan liittyy monia tekijöitä. Alla on lueteltu muutamia asioita, joita on syytä ottaa huomioon:

 • Tapahtuman teema ja tyyli: Mainostuotteen tulisi olla linjassa tapahtuman teeman ja tyylin kanssa, jotta se sopii tapahtuman yleisilmeiseen.
 • Brändin heijastaminen: Valitun mainostuotteen tulisi olla linjassa yrityksen brändin ja arvojen kanssa, jotta se heijastaa yrityksen identiteettiä ja auttaa vahvistamaan brändiä.
 • Käytännöllisyys: Yrityksen kannattaa valita sellainen mainostuote, joka on hyödyllinen ja käyttökelpoinen vastaanottajalleen myös tapahtuman jälkeen. Tällä tavalla varmistetaan mainoksen pitkäkestoinen arvo ja sen muistaminen pitkällä aikavälillä.
 • Jakelutapa ja -aika: Mainostuotetta valittaessa on hyvä miettiä kenelle ja milloin tuotetta halutaan jakaa. On tärkeää miettiä, halutaanko tavoittaa suuri yleisö edullisilla mainostuotteilla, joita jaetaan suuria määriä koko tapahtuman ajan vai onko tavoitteena tavoittaa tietty kohderyhmä, joille jaetaan kalliimpia mainoslahjoja.
 • Budjetti: Budjetti on tärkeä tekijä mainostuotteen valinnassa, sillä kalliimmat tuotteet voivat olla laadukkaampia ja pysyvämpiä, mutta niiden hankinta suurissa määrissä voi olla yritykselle haastavaa. On tärkeää löytää tasapaino laadun ja budjetin välillä.
 • Tilausajan kesto: Erilaisilla mainostuotteitta voi olla erilaiset toimitusajat. Yrityksen on hyvä suunnitella jakotuotteiden tilaaminen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, jotta varmistetaan niiden ehtiminen ajoissa. Toimitusaikaan vaikuttaa tuotteen valmistukseen menevä aika, sekä millaiset painatukset ja muut mahdolliset personoinnit niihin halutaan.

 

Parhaat mainostuotteet tapahtumiin – 5 vinkkiä onnistuneisiin valintoihin

 

 1. Juomapullot logolla: Juomapullo on käytännöllinen ja kestävä mainostuote, joka tarjoaa mahdollisuuden levittää yrityksesi sanomaa vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Se on hyödyllinen käyttötavara, joka kulkeutuu saajallaan mukana arjen askareissa. Täydellinen tuote jaettavaksi esimerkiksi urheilu- tai ulkoilmatapahtumissa!
 2. Mainoskassit painatuksella: Erittäin suosittu ja käytännöllinen tapahtumamuisto, joka säilyy saajallaan pitkään. Sitä voidaan hyödyntää monessa tilanteessa, kuten ostoksilla, työssä ja vapaa-ajan aktiviteeteissä. Tämä takaa logosi näkyvyyden pitkään tapahtuman jälkeenkin. Valitsemalla ekologisen vaihtoehdon voit viestiä yrityksesi arvoista ja siitä, että välität ympäristön hyvinvoinnista.
 3. Mainoskynät omalla logolla: Mainoskynät ovat edullisia, mutta tehokkaita mainostuotteita, joita voidaan käyttää kaikenlaisissa tapahtumissa.
 4. Mainoskarkit ja herkut: Näillä herkullisilla mainoslahjoilla voit luoda helposti unohtumattomia kohtaamisia ja avata keskusteluja makuelämyksen kautta! Mainosherkkujen kohderyhmä on laaja ja ne soveltuvat jaettavaksi monissa eri tilaisuuksissa. Mainio tapa ilahduttaa potentiaalisia asiakkaitasi ja samalla tuoda yrityksesi sanomaa esille!
 5. Avaimenperät: Yrityksen omalla ilmeellä suunnitellut avaimenperät ovat edullinen vaihtoehto jakotuotteeksi messuille tai muihin tapahtumiin. Suurienkin määrien kuljettaminen onnistuu helposti pienen kokonsa vuoksi. Kauttamme esimerkiksi kotimaisesta puusta valmistetut avaimenperät, jotka erottuvat edukseen!

 

Mainostuotteet messuille tai muihin tapahtumiin – Ota yhteyttä!

Mainostuotteet ovat tehokas keino erottua kilpailijoista tapahtumissa ja lisätä bränditietoisuutta. Me autamme sinua valitsemaan juuri oikeat mainostuotteet tapahtumaasi, jotka vastaavat tarpeitasi ja budjettiasi. Näin voit varmistaa, että brändisi huomataan ja että kävijät muistavat sen pitkään. Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva mainoslahja!