Mainosvaatteet yrityksen omalla logolla

  • 15.7.2021

 

Mainosvaatteet ja -asusteet ovat omalla logolla painettuja mainostuotteita, joiden käyttötarkoituksena on lisätä näkyvyyttä ja luoda yhteen kuuluvuutta. Mainosvaatteet ovat tärkeä osa yrityksen tai yhteisön brändiviestintää, jossa keskeinen rooli tulee esiin muun muassa työpukeutumisen kautta ja mainoslahjojen välityksellä. Niiden avulla voidaan myös kerätä tuottoja myyntituotteena tai vaikkapa luodaan joukkue henkeä urheiluseurojen tiimivaatteena. Tekstiilejä valittaessa kannattaa miettiä mihin käyttötarkoitukseen vaate on tulossa, kenen käyttöön vaatteet tulevat ja halutaanko sillä viestiä yrityksen arvoista esimerkiksi materiaalien ja värien välityksellä.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia mainosvaatteita, jotka personoimme logollasi tai muulla haluamallasi tavalla. Tarjoamme tuotteisiin laajan valikoiman erilaisia personointivaihtoehtoja, joiden avulla saat luotua uniikin brändiasusteen. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita parhaalla palvelulla, jotta varmistamme brändi-ilmeesi onnistumisen. Käymme tässä tekstissä läpi seikkoja, joita kannattaa huomioida vaatteen valinnassa ja ilmeen suunnittelussa.

 

Työpukeutuminen

 

Logolla painetut vaatteet ovat olennainen osa yrityksen ulkoista ja sisäistä viestintään. Parhaimmillaan omalla logolla painetut tekstiilit luovat yrityksen sisällä yhtenäisyyden tunnetta ja vahvistavat tiimi henkeä. Ulkopuolelle logo merkatut vaatteet toimivat yritysilmettä tukevana voimavarana ja viestittävät ammattimaisuudesta. Näkyvyyden lisäksi mainostekstiileillä voidaan viestiä yrityskulttuurista esimerkiksi ajankohtaisen business- pukeutumisen kautta. Toimialasta riippuen työvaatteitten valinnassa tulee ottaa huomioon esimerkiksi käytännöllisuus, laatu ja työturvallisuuteen liittyvät määräykset, joiden tarkoituksena on tehdä työnteko turvalliseksi, mukavaksi ja helpommaksi.

Valikoimistamme löydät esimerkiksi Mountlaken pikeepaidan työ ja edustuskäyttöön, joka on suunniteltu miellyttävän joustavaksi ja hengittäväksi. Erikoisuutena materiaali, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja suojaa UV- säteilyltä. Monipuoliset logomerkkaus vaihtoehdot takaavat tyylikkään ja edustavan työasusteen kesän kuumeneviin päiviin.

pikeepaita-musta-logolla.

 

Yhdistämällä työvaatteen vapaa-ajan pukeutumiseen, saat yrityksesi logon näkymään myös työpaikan ulkopuolella. Monikäyttöinen bondattu ja joustava Karting softshell-takki on tyylikäs valinta liikkuvaan työhön ja ulkoiluun. Tuote saatavana miesten- ja naisten malleissa, sekä lukuisissa värivaihtoehdoissa.

musta-takki-mainosvaate.

 

 

Mainostekstiilit ja asusteet

 

Mainoslahjat tukevat yrityksen markkinointia ja mainostekstiilit ovatkin olleet aina haluttuja tuotteita messuilla tai muissa tapahtumissa. Tuotteiden valinnassa kannattaakin miettiä millaisia tuotteita potentiaaliset asiakkaat haluavat ja millaisia arvoja näiden kautta välitetään. Paras tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä mainosvaatteilla ei enää välttämättä olekaan jakaa suuria määriä halpoja logomerkattuja t-paitoja tai vastaavia roskiin ja kaapin perälle päätyviä epäkäytännöllisiä vaatteita. Tuote valinnoissa tulisikin panostaa huolelliseen suunnitteluun, laatuun ja käytännöllisyyteen, minkä avulla tuotteelle saadaan pidemmän aikavälin markkina-arvo. Räätälöimällä laadukkaan tuotteen asiakkaan päivittäiseen käyttöön yrityksesi saa näkyvyyttä pitkäksi aikaa ja brändäytyy positiivisesti kuluttajien keskuudessa. Löydät valikoimistamme lukuisan määrän ekologisia asusteita t-paidoista – lippalakkeihin, joiden kautta tuot esille yrityksesi vastuullisuutta ja viestität luotettavuudesta.

Tuubihuivit eli putkihuivit omalla kustomoinnilla ovat mainio esimerkki jakotuotteeksi, joka on sekä käytännöllinen ja näkyvä että kokonsa puolesta helposti jaettava tuote. Tuubihuvi on täydellinen varustus ulkoilijalle ympärivuotiseen käyttöön niin töissä, kuin vapaa-ajalla. Putkihuivi on kevyt eikä hiosta samalla tavalla kuin perinteinen kaulahuivi. Tämän lisäksi huivi hengittää sopivasti sekä kuivuu nopeasti. Valikoimissamme olevat tuubihuivit ovat saatavana Polyesteri tai RPET materiaalista, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.  Huivit pakataan paperikääreeseen, muovipakettiin tai neliväripainettavaan pahvipakettiin.

tuubi-huivi-logolla.

Tilaa mainosvaatteet ja tekstiilit omalla logolla!

 

Jos tuotteista jäi kysyttävää tai haluaisit kuulla lisää niin ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai katso muut yhteystiedot tästä! Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman nopeasti ja ammattitaidolla. Palvelemme ympäri Suomen!