Kesän parhaat mainoslahjaideat

  • 12.5.2022

Kesä on täällä ja monet vetäytyvät lomien viettoon yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Kesäkautta kannattaa hyödyntää brändätyillä liikelahjoilla, jotka vahvistavat tiimisi välisiä sidoksia ja tekevät yrityksestäsi tiiviimmän ja vahvemman. Kesälahja on täydellinen tilaisuus kiittää kuluneesta vuodesta, samalla luoda positiivista yrityskuvaa. Ja ennen kaikkea: Toivottaa mukavaa lomakauden alkua.

Mietitkö ”Mitä antaa kesällä lahjaksi työntekijälle?” Seuraava listaus auttaa sinua löytämään mieleenpainuvan lahjan tiimisi jäsenille.

1. Pihapelit

 

kesäpeli-liikelahja.

Kesä, aurinko ja pihapelit takaavat mielekkään ja unohtumattoman yhdistelmän, jonka kautta aika ei käy pitkäksi. Haasta ystäväsi pelaamaan hauskoja pihapelejä, jotka sopivat paikkaan kuin paikkaan. Pihapelit saatavana myös logomerkkauksella, joten saat tuotua brändiäsi esille myös vapaa-ajalla mukavan puuhastelun parissa.

 

2. Rantasetti

Täydellinen lahjasetti kesäpäivään. Mukana käytännöllinen puuvillakassi sekä rannalle että ostoksille. Pehmeä ja mukava hamam-pyyhe (90×170 cm), joka on helppo ottaa mukaan rannalle, mutta sopii yhtä hyvin kotona käytettäväksi. Lisäksi vielä kumipintainen teräs juomapullo (500 ml), joka pitää juomat kylminä tai kuumina pitkään. Tuotteet pakattu lahjarasiaan.

 

3. Herkkulahjat

 

Talven yksi suosituimmista lahjaseteistä Kanelimamman herkkulahjat on nyt saatavilla myös kesään sopivilla herkuilla ja uutuutena myös mausteet täydentämään kesäjuhlien makuelämyksiä. Tutustu esimerkiksi tähän  Iloa päivään-herkkulahjapakkaukseen!

Maistuvat herkut sopivat mainiosti myös osaksi omaa lahjasettiä, jonka voit koota vaikkapa logopainettuun kangaskassiin tai upeaan Cottover canvas daypack reppuun, joka sopii mainiosti kesän seikkailuihin.

 

4. Saunatuotteet

 

kotimainen ukko löylykauha liikelahja.

Suomalaisen saunakulttuuri ei löydä veroistaan. Kauttamme laajavalikoima sauna ja kylpytuotteita, jotka sopivat omaan kotiin, kuin yrityslahjaksi yhteistyökumppaneille. Katso myös tämä helposti postitettava kotimainen koivulöylypussi, johon saat oman painatuksen.

 

Kesän mainoslahjat omalla brändäyksellä

 

Kesän tapahtumat tuovat yhteen ihmisiä ja tapahtumia riittää pitkin kesää messuista – festivaaleihin. Haluammekin esitellä teille muutamia uutuuksiamme, jotka ilahduttavat saajaansa ja tulevat varmasti hyötykäyttöön:

 

Anna lahjaksi makuelämys 

 

mainoskarkit-logolla.

Omalla ilmeellä painettavat mainospussit, joiden sisällöksi voit valita esimerkiksi: 

Logolla painetut kotimaiset karkkipussit ja herkut ovat haluttuja jakotuotteita, sillä kukapa ei haluaisi maukasta piristystä päiväänsä. Näin luot positiivista kuvaa yrityksestäsi niin kotimaisuuden, kuin makuelämyksen kautta.  

Räätälöidyt kesälahjat yrityksesi tarpeisiin

 

Jos et löytänyt itsellesi mieluista lahjaa yllä mainituista ideoistamme, älä huoli, voimme rakentaa laajan toimittajaverkostomme kautta juuri sinun tarpeisiisi sopivan lahjanpakkauksen. Ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai katso yhteystietomme tästä!