Kesän parhaat mainoslahjaideat

  • 24.4.2023

Kesä lähestyy ja moni meistä odottaa innolla ansaittua lomaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Kesäkaudella päästään rentoutumaan ja nauttimaan kesäisistä seikkailuista. Tämä on loistava ajankohta palkita työntekijöitä yrityslahjoilla, sillä se osoittaa, että yrityksesi arvostaa heidän työpanostaan ja haluaa tukea työntekijöiden hyvinvointia.

Kesä on myös täynnä erilaisia tapahtumia, joissa voit kasvattaa brändisi näkyvyyttä ja olla mukana luomassa unohtamattomia muistoja asiakkaillesi ja työntekijöillesi. Urheilutapahtumat, festivaalit tai retket luontoon ovat kaikki hyviä tilaisuuksia tarjota kesäisiä mainoslahjoja, joilla vahvistat tiimisi yhteenkuuluvuutta ja luot positiivista yrityskuvaa.

Etsitkö jakotuotetta tapahtumiin, lue blogipostauksemme tapahtumien jakotuotteista täältä >>

Etsitpä sitten kesälahjaa työntekijöille tai brändättyä mainoslahjaa kesän tapahtumiin, meiltä löydät laajan valikoiman lahjaideoita, jotka tekevät lomakaudesta entistä mukavamman ja jättävät positiivisen vaikutuksen vastaanottajaansa.

Mietitkö mitä antaa lahjaksi työntekijöille? Kokosimme alla olevan listauksen helpottamaan valintaasi! Lisää kesään sopivia mainoslahjoja löydät kesälahjat -osiostamme.

 

1. ALBA PIKNIKHUOPA

Kesän lämmön ja auringonpaisteen nauttiminen on parhaimmillaan piknikhuovan päällä rennosti loikoillen. Tämä huopa on valmistettu pehmeästä fleece-kankaasta, jonka yksityiskohdat on tehty puuvillacanvaksesta ja tekonahasta. Fleece-kangas on valmistettu 100 % GRS-sertifioidusta RPET:stä, joka varmistaa täysin sertifioidun kierrätettyjen materiaalien toimitusketjun. Huovan taustapuoli on valmistettu PEVA:sta, joka hylkii vettä. Kätevä rakenne mahdollistaa huovan helpon käärimisen ja kuljettamisen mukana, joten voit nauttia piknikistä missä tahansa. Tämän tuotteen kierrätysmateriaalit tekevät siitä erinomaisen ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Mitat: 200 x 150 cm.

 

2. HELSINKI JUOMAPULLO

Tyylikäs ja käytännöllinen termosjuomapullo on täydellinen valinta kesän seikkailuihin. Termospullo pitää juomat kylminä tai kuumina. Pääset nauttimaan virkistävästä juomasta patikointiretkellä tai kuumasta kahvista aamuisella leirinuotiolla. Tuotteen materiaaleina toimivat laadukas ruostumaton teräs, sekä bambukorkki. Tilavuus on 500 ml ja mitat 7 x 21 cm, joten se mahtuu kätevästi reppuun tai laukun taskuun. Juomapullo on mahdollista personoida laserkaiverruksella, joko korkkiin tai pulloon. Lisäksi tarjolla myös pullon ympärille tehtävä digipainatus!

juomapullo-logolla

 

3. AURINKOSUIHKEPULLO

Etsitkö kesäistä ja hyödyllistä lahjaa potentiaalisille asiakkaillesi? Aurinkosuojasuihke omalla logolla on loistava valinta! Tämä kätevän kokoinen suihke on helppo kiinnittää esimerkiksi reppuun tai laukkuun mukana kuljettamista varten. Lisäksi suihkeessa on SPF25 suojakerroin, joka suojaa ihoa tehokkaasti auringolta. Jakamalla näitä messuilla tai muissa tapahtumissa – annat potentiaalisten asiakkaiden nauttia auringosta turvallisesti!

 

4. SADEVIITTA OMALLA LOGOLLA

Kesäsäät voivat olla arvaamattomia, mutta onneksi meillä on ratkaisu! Tämä näppärän kokoinen pallo sisältää sadeviitan, joka pelastaa päiväsi yllättävän sateen yllättäessä. Kiinnitä pallo helposti avainnippuusi tai reppuusi, niin olet aina valmis. Koko 60 mm ja saatavana useissa raikkaissa väreissä. Logomerkkaus palloon pitää brändisi mielessä ja tuo sen esiin sateen yllättäessä!

 

 

5. RPED SORTINO BIKE KYLMÄLAUKKU

Nauti retkestä ja kesäpäivästä tämän modernin ja tyylikkään kylmälaukun avulla! Ekologinen valinta, sillä tuotteen valmistusmateriaaleista 50 % on peräisin kierrätetyistä PET-pulloista. Laukun paksu PEVA-vuoraus pitää tuotteet kylminä pitkään ja sisäpuoli on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Kylmälaukku on erinomainen valinta jokaiselle, joka arvostaa ympäristöä ja nauttii ulkoilusta! Kylmälaukun tilavuus on 4 L ja mitat 12 x 13 x 17 cm. Tuote saatavana logomerkkauksella, joten saat myös yrityksen brändin näkyviin.

 

Anna lahjaksi makuelämys 

 

mainoskarkit-logolla.

Omalla ilmeellä painettavat mainospussit, joiden sisällöksi voit valita esimerkiksi: 

Logolla painetut kotimaiset karkkipussit ja herkut ovat haluttuja jakotuotteita, sillä kukapa ei haluaisi maukasta piristystä päiväänsä. Näin luot positiivista kuvaa yrityksestäsi niin kotimaisuuden, kuin makuelämyksen kautta.  

Räätälöidyt kesälahjat yrityksesi tarpeisiin

 

Jos et löytänyt itsellesi mieluista lahjaa yllä mainituista ideoistamme, älä huoli, voimme rakentaa laajan toimittajaverkostomme kautta juuri sinun tarpeisiisi sopivan lahjanpakkauksen. Ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai katso yhteystietomme tästä!