5 huomion arvoista näkökulmaa korona-ajan mainontaan ja viestintään

  • 17.2.2021

Yritysten ja koko maailman toimintatavat muuttuivat dramaattisesti vuonna 2020 koronaviruksen myötä ja sai ihmiset ympäri maailmaa taistelemaan virusta vastaan yhdessä. Turvavälien ja keskeytettyjen harrastustoimintojen lisäksi pandemia muutti yritysten vuorovaikusta asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Puuttuvat konkreettiset kanssakäymiset niin työpaikalla, kuin asiakkaitten kanssa lisäävät yritysten tarvetta panostaa sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

Esittelemme tässä kirjoituksessa tärkeitä osa-alueita ja niihin sopivia mainostuotteita, jotta pystyt edistämään yrityksesi myyntiä ja tunnettavuutta parhaalla mahdollisella tavalla vallitsevassa tilanteessa ja samalla viestittää yrityksesi vastuullisuudesta.

1. Antibakteeriset tuotteet

Jo ennen koronaa antibakteeriset tuotteet kasvattivat suosiotaan ja viimeistään tänä päivänä ne ovat erittäin haluttuja. Antibakteeristen tuotteitten valmistuksessa on käytetty mikro-organismien kasvua estävää ainesosaa, joka luo epäsuotuisan kasvualustan erilaisille bakteereille. Myös tuotteen antimikrobisella käsittelyllä saadaan aikaan pinnoite, joka alkaa välittömästi tuhoamaan siihen kohdistuvia viruksia, bakteereita ja mikrobeja. Antibakteerisilla tuotteilla vähennät bakteerien leviämistä ja samalla kerrot välittäväsi työturvallisuudesta työpaikallasi.

Tähän tuoteryhmään kauttamme esimerkiksi antibakteeriset mainoskynät, antibakteeriset puhdistusliinat ja antimikrobi käsitellyt kasvomaskit. Kaikki tuotteet saatavana omilla logomerkkauksilla.

2. Hygienia tuotteet

Korona-ajan hygienia tuotteet ovat tällä hetkellä ehkä myydyin tuoteryhmä. Tuotteiden tarpeellisuuden lisäksi viestität niin henkilökunnallesi, kuin asiakkaille yrityksesi vastuullisuudesta varmistamalla tarvittavien hygienia tuotteiden saatavuuden.

 Massajakeluun tarkoitettujen kasvomaskien ja desinfiointiaineiden lisäksi omalla logolla painetut hygienia tuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan. Kangasmaskit yrityksen omilla logoilla ovat olleet haluttuja niin työpaikalle oman henkilökunnan käyttöön, kuin yrityksen mainoslahjoiksi asiakkaille. Myös taskukokoiset käsidesit omilla painatuksilla ovat menneet kuumille kiville.

Löydät tästä kaikki hygienia ja suojatuotteemme!

3. Pienet postitettavat mainoslahjat

Etätyöskentelyn lisäksi myös perinteiset asiakaskontaktit ovat vähentyneet ja asiakkaiden kanssa kasvotusten tapahtuva kanssakäyminen on siirtynyt enemmän verkkoneuvotteluihin. Messujen ja muiden tapahtumien peruuntuminen on vaikuttanut huomattavasti massajakeluun suunnattujen promootio tuotteiden myyntiin ja valintaan.

Olemme tarjonneet asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia jakaa mainostuotteita: lisäämällä valikoimaamme huomattavan määrän pieniä ja helposti postitettavia mainostuotteita! Tästä esimerkkeinä mainoskortiksi RFID-suojakortit, webkameran suojat ja tuubihuivit, jotka ovat edullisia vaihtoehtoja suurinakin määrinä logomerkkaukseen ja asiakkaalle postitettavaksi!

4. Henkilöstölahjat

Koronakriisi on monella työpaikalla siirtänyt työntekijät etätyöskentelyn pariin, ja samalla tuonut haasteita työnantajan ja työntekijän väliseen vuorovaikutukseen. Moni työnantaja onkin ruvennut miettimään tapoja muistaa ja kiittää työntekijöitä tänä haastavana aikana.

Pienelläkin lahjalla osoitat arvostavasi työntekijän panostusta haasteellisen työarjen keskellä. Kiittämällä työntekijää työpanoksesta, saat itsellesi vastavuoroisesti tyytyväisiä ja motivoituneita työntekijöitä. Työhyvinvointi näkyy usein suoraan työn laadussa. Hyviä ideoita henkilöstön muistamiseen esimerkiksi saunatuotteet, juomapullot omalla logolla tai lahjakortit!

5. Yhteistyökumppaneitten muistaminen

Ilman tärkeitä yrityskumppaneita ja asiakkaita ei yrityksellä olisi kassavirtaa. On hyvä muistaa yhteistyökumppaneita, joiden avulla liiketoiminta on koronakriisistä huolimatta jatkunut. Pienellä yksilöidyllä liikelahjalla osoitat kiitoksen ja vahvistat olemassa olevaa liikesuhdetta entisestään.

Olemme koonneet sivuillemme valmiita lahjapakkaus ja merkkipäivä ideoita, jotka sopivat mainiosti yhteistyöstä kiittämiseen.

Lisää tietoa tuotteista?

Lähetä meille viestiä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai katso muut yhteystiedot tästä. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellämme ja automme sinua etsimään parhaan mahdollisen mainostuotteen tai yrityslahjan juuri sinun tarpeittesi mukaan!