Päivitä infokyltti digiaikaan

  • 1.3.2021

Vuodesta 1999 asti olemme toimittaneet virastoihin ja toimistoihin erilaisia toimistotarvikkeita ja mainostuotteita, sekä muita yrityksen viestintää ja näkyvyyttä tukevia tuotteita. Tuotevalikoima ja sen kehitys on pysynyt viime vuosina melko samanlaisena. Toimistotarvikkeiden parissa ei ole juuri innovaatioita nähty. Nyt pitkästä aikaan saimme käsiimme tuotteen, joka päivittää varsin perinteikkään painotuotteen. Kyseessä on ovensuun viestinnässä käytetty nimikyltti.

Maailman digitalisoituessa ovat vanhat ovenpielissä olevat nimikyltit pysyneet muuttumattomina. Perinteisten metallisten nimikylttien lisäksi toimistoissa ja muissa työskentelytiloissa näkee usein oveen kiinnitettyjä paperilappuja, joilla viestitään esimerkiksi ruokatauosta, tapaamisesta tai lomalle jäämisestä. Pitkällä aikavälillä jatkuva nimikylttien vaihtaminen ja paperisten viestien jättäminen toimistojen ovien viereen tulee yritykselle kuluttavaksi niin taloudellisesti- kuin ajallisesti. Nyt tähän on tullut muutos: Digitaalinen infokyltti, jonka avulla voidaan kätevästi yhdellä laitteella hoitaa kaikki tarvittava ovensuun viestintä, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

DIGITAALINEN VISO-INFOKYLTTI

Digitaalisella infokyltillä päivität toimiston ja työtilat digiaikaan. Se soveltuu käyttönsä puolesta kaikkiin sisätiloissa oleviin toimistoihin ja työtiloihin, jossa huoneen käyttäjä tai tilan käyttötarkoitus vaihtuu. Hyvänä esimerkkinä lääkärikeskukset tai virastot, joissa samaa huonetta saattaa käyttää useampi henkilö eri päivinä. Digitaalisella infokyltillä yritys säästyy jatkuvalta nimikylttien vaihtamiselta tai paperisten informaatiota sisältävien lappusten liimailulta.

Viso-infokyltti on 4,2” kokoinen näyttö, joka asennetaan seinäkiinnikkeeseen. Kiinnike on nopea ja helppo asentaa ovenpieleen ruuveilla tai kaksipuolisella teipillä. Laitteen akku kestää yhdellä latauksella jopa 6kk ja sen lataaminen tapahtuu kännykän verkkovirta kaapelilla.

Näytön tekstit päivitetään kännykkään ladattavan sovelluksen kautta hetkessä. Sovellukseen voit tarvittaessa myös luoda valmiita tekstipohjia, joilla viestität vaikkapa olevasi varattuna tai tauolla.

Ja mikä parasta: tuote on suomalaista kehitystyötä ja näytöt kootaan Suomessa. Tämä tekee tuotteesta sekä ekologisen että tukee kotimaista työtä!

 

musta-digitaalinen-nimikyltti.

TUOTTEEN TILAAMINEN JA KUSTOMOINTI

Toimitamme digitaaliset viso-infokyltit niin suuremmissa, kuin pienemmissä erissä ympäri Suomea. Tilausmäärän kasvaessa on näytöt mahdollista tilata omalla logolla tai kustomoida halutulla kuosilla.

Jos tuotteesta jäi kysyttävää tai haluaisit kuulla lisää niin ota yhteyttä info@pedler.fi sähköpostiin tai katso muut yhteystiedot tästä! Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman nopeasti ja ammattitaidolla.