Käyntikortille lisäarvoa RFID-suojalla

  • 8.2.2021

PÄIVITÄ KÄYNTIKORTTISI 2020- LUVULLE

Käyntikortit ovat aina olleet tärkeä osa liiketapaamisten päättämistä, jossa on halutta jättää vastapuolelle jotain konkreettista muistuttamaan tapaamisesta. Suomessa käyntikortteihin suhtaudutaan rennommin kuin esimerkiksi muualla Euroopassa, missä niitten antamiseen ja sisältöön on tarkka etiketti.

Digitalisoituvassa maailmassa käyntikorttien merkitystä ei kannata unohtaa. Yhteydenottokanavien määrän kasvaessa käyntikortti on hyvä mahdollisuus koota yhteen perustietojen lisäksi erilaiset sosiaalisenmedian kanavat, jotta potentiaalisen asiakkaan on helppo tavoittaa ja saada tietoa yrityksestä helposti. Lisäksi visuaalisesti miellyttävä käyntikortti erottuu todennäköisesti edukseen nykyajan sähköpostitulvien seasta.

Käykö kuitenkin niin, että perinteiset käyntikortit päätyvät kaapin pohjalle pölyttymään tai roskiin, sillä päätetyn kaupan tai yhteistyön jälkeen kortista tulee usein tarpeeton.

ANNA KÄYNTIKORTILLESI LISÄARVOA RFID-SUOJALLA

RFID (Radio frequency identification) on radiotaajuinen etätunnistus menetelmä tiedon etälukemiseen ja tallentamiseen. RFID- tunniste on pieni laite, joita käytetään muun muassa maksusovelluksissa, kuten lähimaksukortin ja maksupäätteen välisen tiedon kulkemisessa, sekä erilaisissa henkilötunnistuksissa. Menetelmälle on useita eri käyttötarkoituksia ja uusia sovelluksia kehitetään jatkuvasti.

RFID-tunnisteiden käytön yleistyessä kasvaa todennäköisesti myös riski tunnisteiden luvattomiin luku- ja kopiointi yrityksiin RFID- skannereilla. Tältä voi kuitenkin suojautua RFID-suojakortilla, joka suojaa sekä pankkikortteja että esimerkiksi erilaisia ID- ja kulkukortteja korttien kopioinnilta hyödyntämällä anti-skim menetelmää, joka luo suojaavan signaalikentän korttien ympärille. RFID-suojakortti on luottokortin kokoinen ja tuntuinen kortti, joka kulkeutuu lompakossa saajansa mukana ja muistuttaa antajastaan. Kortteja on yleensä painettu yrityksen omilla logoilla mainostuotteena, mutta se soveltuu loistavasti myös korvaamaan perinteisen pahvisen käyntikorttisi.

RFID-SUOJAKORTILLA YHDISTÄT KÄYNTIKORTIN JA MAINOSLAHJAN HYÖDYT YHDEKSI KOKONAISUUDEKSI”

Pahvinen käyntikortti menettää usein paikkansa sen jälkeen, kun saaja on kerennyt tallettaa tarvittavat tiedot yrityksen tietopankkiin. RFID-kortti tuo saajalleen myös muuta hyötyä ja saa saajansa säilyttämään kortin mukana niin arjen- kuin työnaskareissa, näin yhdistät käyntikortin tarkoituksen mainoslahjan hyötyihin.

RFID-suojakortit mahdollistavat myös erittäin kestävän- ja pitkäikäisen mainoshyödyn sinulle ja yrityksellesi, sillä kortit on valmistettu muovista ja kortteihin tehty painotyö on kulumaton. Kortit logo merkataan digitaalisella merkkauksella, joka mahdollistaa monipuolisemman painotyön.

Valikoimistamme löydät RFID-suojakorttien lisäksi myös muita anti-skim suojaustuotteita, kuten luotto- ja pankkikorttien suojakoteloita, sekä suojalompakoita jotka perustuvat samaan anti-skim suojaukseen. Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää!

Miten tilaan RFID- suojakortin omalla painatuksella?

Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiin tai lähetä suoraan tarjouspyyntö alta löytyvän lomakkeen kautta!