Ekologiset mainoslahjat

  • 16.2.2022

Monet yritykset ovat alkaneet panostaa entistä enemmän vihreään ajatteluun liiketoimintamallissaan. Ekologisuus ja vastuullisuus näkyvät entistä enemmän ihmisten työssä, sekä arjessa. Tämä luo yrityksille tarpeen miettiä miten sisäistää vihreät arvot osaksi yrityksen toimintaa, sekä markkinointistrategiaa. Oikein valitulla ekologisella mainoslahjalla vahvistat liikesuhteita ja luot positiivista yrityskuvaa.

Jaettavaksi tarkoitetut mainostuotteet ja mainoslahjat ovat edelleen tärkeä osa yrityksen markkinointia ja myynninedistämisen toimia, joilla viestitään yrityksen arvoista ja edistetään näkyvyyttä. Vastuullisella mainoslahjalla autat vähentämään luonnon päivittäistä kuormitusta ja samalla viestit ulkoisille sidosryhmille arvoistasi.

Voit helposti valita vastuullisen ja ekologisen vaihtoehdon perinteiseen jakotuotteeseen laajan valikoimamme kautta. Ympäristöystävälliset tuotteet voivat myös sisältää yrityksesi brändäyksen, joten saat ne osaksi markkinointistrategiaasi.

Mikä tekee tuotteesta ympäristöystävällisen?

 

Ympäristöystävällisten tuotteiden valmistuksessa pyritään vähentämään ympäristön kuormitusta. Parhaiten tässä onnistutaan, kun otetaan huomioon ympäristönäkökohdat koko tuotteen elinkaaren aikana valmistuksesta – jätevaiheeseen asti. Ympäristöystävällisiin mainoslahjoihin voidaan lukea mm. seuraavat materiaali ja valmistustavat:

  • Kierrätetyistä tai uudelleen käytetyistä materiaaleista valmistetut mainoslahjat. Näihin lukeutuu esimerkiksi PET-muovista valmistetut RPET tuotteet. Tästä voidaan valmistaa erilaisia tekstiilejä tai muovituotteita. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman RPET-tuotteita mainoskynistäomalla logolla varustettuihin mainoskasseihin.
  • Uusiutuvista luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet. Tunnetuin materiaali näistä on yleisesti puu ja löydätkin valikoimistamme useita kotimaisesta puusta valmistettuja ekologisia mainoslahjoja. Puun kuoresta saadaan valmistettua myös korkkia, jota käytetään monien tuotteiden materiaalina.
  • PLA-biomuovi on uusiutuvista raaka-aineista valmistettu biohajoava materiaali. Sen valmistuksessa käytetään yleensä maissitärkkelystä tai sokeriruokoa. PLA-biomuovista valmistettu mainoskynä on hyvä ja ekologinen vaihtoehto perinteisille muovisille mainoskynille.
  • Luomu tarkoittaa luonnonmukaista tuotantotapaa, jossa huomioidaan niin ympäristöystävällisyys kuin eettisyys. Luomupuuvillasta voidaan valmistaa erilaisia tekstiilejä, kuten mainoskasseja tai t-paitoja.
  • Kotimaisia tuotteita voidaan myös yleisesti pitää ympäristöystävällisinä, koska vältytään pitkiltä kuljetus matkoilta. Ostamalla kotimaista luot samalla Suomeen työpaikkoja!

 

Tehdään yhdessä vihreä teko – ota yhteyttä!

 

Haluamme omalta osaltamme toimia alalla vastuullisesti ja etsimmekin jatkuvasti valikoimiimme uusia ekologisia, laadukkaita ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisia tuotteita. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme kestäviä ja oikeaan käyttöön tulevia mainoslahjoja.

Lähetä meille viestiä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai katso muut yhteystiedot tästä. Vastaamme kysymyksiin nopeasti ja autamme sinua löytämään ympäristöystävällisen vaihtoehdon mainostuotteellesi!