Kynät omalla logolla – Nopea opas mainoskynän valintaan

  • 15.3.2021

Mainoskynät eli kynät omalla painatuksella ovat olleet kautta-aikojen suosituimpia mainos- ja promootio tuotteita, ja tähän on syynsä: se säilyy saajansa mukana pitkään ja samalla muistuttaa pitkällä aikavälillä antajastaan. Mainoskynien valikoiman laajuuden ja erilaisten logo painatus menetelmien vuoksi kokosimme tämän oppaan helpottamaan sinun valintaasi, jotta saat parhaan mahdollisen tuotteen juuri omiin tarpeisiisi.

Mainoskynien avulla tuet yrityksesi markkinointia niin jakelutuotteena suurissa tapahtumissa, kuin vahvistamalla jo olemassa olevia yrityssuhteita yrityslahjaksi annettavien kalliimpien lahjakynien kautta. Kynää valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota laatuun. Monet kynät tuntuvat alkuun hyviltä, mutta heikkolaatuinen kynä alkaa nopeasti tuottamaan epäsiistiä tekstiä ja päätyy näin roskakoriin. Jotta saavutat parhaan mahdollisen hyödyn yrityksesi mainonnan tueksi, tarjoamme vain parhaita hinta-laatusuhteen mainoskyniä.

Laajasta mainoskynien valikoimasta löytyy vaihtoehtoja kotimaisista – ulkomaalaisiin kyniin, sekä useista erilaisista materiaaleista valmistettuja mainoskyniä. Yleisimmin käytettyjen muovi ja metallikynien lisäksi valikoimistamme löytyy ekologisia vaihtoehtoja, kuten puukyniä ja biohajoavia kyniä. Uutena tulokkaana mainoskynien joukosta löytyy myös kosketusnäyttökynät tablettien ja muitten älylaitteiden ohjaukseen, sekä antibakteeriset kynät, jonka materiaali estää bakteerien leviämisen kynän pinnalla.

 

Millaiseen käyttötarkoitukseen mainoskynä tulee?

Aluksi sinun tulee selvittää mihin tarkoitukseen ja millaiseen jakeluun mainoskynäsi on tulossa. Tuleeko kynä jaettavaksi messuille ja erilaisiin tapahtumiin? Tuleeko kynät yrityksesi henkilöstön- ja asiakkaitten käyttöön? Vai tuleeko kynä tärkeiden sopimusten allekirjoitus käyttöön.

Käyttötarkoituksen mukaan määräytyy yleensä kynien tilausmäärät ja tässä kohtaa kannattaakin miettiä haluatko jakaa potentiaalisille asiakkaille 2000 halvempaa ja mahdollisesti lyhyen aikaa toimivaa kynää vai panostetaanko tilauksessa laatuun ja tilataan 1000 laadukasta ja pitkäikäistä kynää. Laadukkaalla kynällä varmistat, että yrityksesi mainoskynä säilyy saajallaan pitkään ja samalla viestittää luotettavuudesta.

Tilausmäärä ja tuotteen käyttötarkoitus auttaa määrittämään millaisesta materiaalista kynä on valmistettu. Hintaluokat lähtevät karkeasti ajateltuna edullisemmista muovikynistä, joita jaetaan suurille massoille tapahtumissa – kalliimpiin yrityslahjaksi tarkoitettuihin allekirjoituskyniin. Ulkoisen materiaalin lisäksi tuotteen laatuun vaikuttaa myös kynän sisältö: onko mustesäiliö muovinen vai metallinen ja sen vaihdettavuus.

Käyttötarkoituksen mukaan voidaan myös miettiä kynän muotoilua, jolla voidaan parantaa huomattavasti kirjoittajan ergonomiaa esimerkiksi cello-kynän kumisen grippiosan avulla.

Jos mainoskynän tiedetään tulevan monen henkilön yhteiseen käyttöön esimerkiksi lomakkeitten täyttämistä varten niin tällöin hyvänä vaihtoehtona on antibakteerinen kynä. Materiaalin antibakteerinen käsittely estää bakteerien siirtymisen kynään. Se toimii vastuullisena ja turvallisena vaihtoehtona yrityksesi mainostuotteeksi.

 

Millaisen merkkauksen valitset tuotteelle?

Mainos- tai lahjakynän materiaali vaikuttaa merkkaustavan valintaan. Yleisesti muovikynät merkataan perinteisellä painatuksella, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja näkyvän logon mainoskynääsi. Metallikynät ja puukynät voidaan painamisen lisäksi merkata myös laser- kaiverruksella, joka kestää ja tuo arvoa yrityksesi logolle.

puu-mainoskynä.

Tilaa kynä omalla logolla

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää! Yli 20 vuoden kokemus mainostuotteitten parista takaa, että saat kauttamme luotettavaa palvelua ja parhaan hinta-laatusuhteen tuotteita juuri sinun tarpeittesi mukaan.