Yrityslahjat Henkilöstölle: 10 Upeaa Lahjaideaa Jouluksi 2023

  • 30.10.2023

Joulun odotus tuo mukanaan kiireisen ajanjakson, jolloin monet yritykset ja yhdistykset pohtivat, miten palkita arvokkaat työntekijänsä ja kumppaninsa. Lahjojen antaminen on tärkeä ele, joka osoittaa kiitollisuutta kuluneesta vuodesta ja samalla vahvistaa liikesuhteita. Joulun kattavasta valikoimasta löytyy lukuisia lahjaideoita, mutta täydellisen lahjan valitseminen voi silti olla haastavaa.

Vuonna 2023 jatkamme panostustamme kotimaisiin, ekologisiin ja käytännöllisiin lahjoihin. Suosituimpia lahjojamme ovat olleet maistuvat herkkulahjat ja monipuoliset lahjakortit. Tässä artikkelissa esittelemme kymmenen upeaa lahjaideaa ja annamme lisätietoa yrityslahjojen antamisesta ja niiden merkityksestä jouluna vuonna 2023.

 

Miksi Yritysten Kannattaa Sijoittaa Joulu lahjoihin?

Tyytyväiset työntekijät ovat avain menestykseen yritykselle. Muistamalla työntekijöitäsi juhlapäivinä osoitat kiitollisuutta heidän työpanoksestaan ja samalla vahvistat työilmapiiriä organisaatiossasi. Oikein valitulla yrityslahjalla voit myös lisätä työntekijöidesi sitoutuneisuutta yritykseesi. Tämä on erityisen tärkeää aikana, jolloin etätyö on yhä yleisempää. Joten, miksi et toisi joulun tunnelmaa yhteisöösi ja kiittäisi lojaaleja kumppaneitasi ja työntekijöitäsi kuluneesta vuodesta?

 

Yrityksen Joululahjat Verotuksessa

Yrityksillä on mahdollisuus vähentää lahjoista aiheutuneet kulut verotuksessa. Työnantajana voit antaa verovapaasti joululahjoja työntekijöillesi, kunhan niiden arvo on kohtuullinen, eli enintään 100 euroa, ja ne annetaan yleisesti koko henkilökunnalle.

Lahjat, jotka annetaan yrityksen asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, luokitellaan joko mainoslahjoiksi tai edustuslahjoiksi. Mainoslahja on arvoltaan enintään 50 euroa ja voi sisältää esimerkiksi yrityksen logolla varustettuja vaatteita, kyniä tai näytekappaleita. Mainoslahjat ovat 100% vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Edustuslahjat ovat yleensä hieman kalliimpia ja yksilöllisempiä. Näiden lahjojen arvosta voi vähentää 50% tuloverotuksessa.

 

10 Lahjaideaa Työntekijöille ja Yhteistyökumppaneille

Alla on kymmenen upeaa lahjaideaa, jotka sopivat täydellisesti työntekijöille ja yhteistyökumppaneille vuoden 2023 jouluun:

1. Kanelimamman herkkulahjat

herkkulahja

Kauttamme kanelimamman valmiit lahjapakkaukset, joista löytyy useampaa vaihtoehtoa. Saatavana mm. joulukahvia, suklaata, kanelin makuista toffeeta, omena-kaneli -hedelmäteetä ja muita lahjaksi sopivia jouluherkkuja. Kaikki Kanelimamman herkut ovat palmuöljyttömiä. Kanelimammalle on myönnetty AVAINLIPPU kotimaisesta pakkauspalvelusta ja monet jouluherkut on valmistettu kokonaan Suomessa. Tuotteet pakataan tyylikkääseen lahjapakettiin.

2. Lahjakortit

Jos haluat varmistua, että jokainen saa varmasti mieleisensä lahjan niin tässä on oiva valinta! Vinga of Sweden lahjakortilla annat lahjaksi juuri sitä mitä lahjan saaja itse haluaa. Vingan valikoimissa tuotteita mm. käyttötavaran, elektroniikan ja elintarvikkeiden parista.  Kortin antajana sinun tulee huolehtia vain kortin toimituksesta, lahjan saaja valitsee tuotteen ja me toimitamme sen suoraan haluttuun osoitteeseen. Lahjakortit saatavana useissa eri hintaryhmissä.

3. Lakrits by Bülow

Lakritsi_lahjapakkaus_gold.

Etsitkö herkullista lahjaideaa yrityksesi työntekijöille tai yhteistyökumppaneillesi? Nyt tarjolla olisi täydellinen ratkaisu! Esittelemme uusimpana tulokkaana valikoimaamme LAKRIDS BY BÜLOW:n – Tanskassa rakkaudella valmistetut lakritsimakeiset, jotka ovat saavuttaneen maailmanlaajuisen suosion. Nämä herkulliset lahjapakkaukset sopivat moneen juhlaan ja saavat varmasti hymyn vastaanottajansa kasvoille. Lue lisää tästä herkkulahjasta ja tarinasta yrityksen takaa blogistamme!

4. Tuplapyyhe lahjasetti

Tässä setissä kaikki on reilua. Lord Nelson pyyhkeet on valmistettu 100 % Reilun kaupan puuvillasta.
Setti sisältää 2 kpl 50×70 cm käsipyyhettä, 2 kpl 70×130 cm suihkupyyhettä sekä kotimaisen Dammenberg Worry Free Reilun kaupan suklaalevyn (70 g). Tuotteiden pakkaukseen mukaan tulee eko -lahjapussi.

5. Reilu keittiösetti

keittiösetti_yrityslahja_musta.

Tässä setissä on reilusti kaikkea. Cottoverin Combi-esiliina on valmistettu 100 % Reilun kaupan puuvillasta. Setti sisältää esiliinan, Orrefors Jernverkin kokkiveitsen sekä kotimaisen Dammenberg Worry Free Reilun kaupan suklaalevyn (70 g). Tuotteiden pakkaus eko-lahjapussiin.

6. Termosmuki ja sateenvarjo lahjapakkaus

joulun_yrityslahja_setti.

Tästä lahjasetti, joka sopii mainiosti ulkoilusta pitäville! Tyylikkääseen lahjapakettiin sisältyy myrskyn kestävä sateenvarjo ja kätevän kokoinen termosmuki 350 ml, jonka lämmöneristys on huippuluokkaa. Molempiin tuotteisiin saatavana logomerkkaus!

7. Arvo villahuopa

torkkupeitto_yrityslahja.

Joulun yrityslahjojen kestosuosikki! Lämpöä ja tyylikkyyttä tarjoava Arvo torkkupeitto! Tuote on kudottu ja viimeistelty Lapualla villalangasta, joka on kehrätty lähialueelta kerätystä suomenlampaan kuidusta ja risteytyskuiduista sekä sertifioidusta Wool Integrity NZ kuidusta. Loimena on käytetty Euroopassa kehrättyä etelä-amerikkalaista villakuitua. Saatavilla kolmessa upeassa värissä. Materiaali: 100% puhdasta uutta villaa. Mitat: 130 x 180 cm + hapsut.

8. Laudeliina ja saunatyyny lahjasetti

Kaunis TULITIKKU-kuosi on Reeta Ekin käsialaa. Laudeliinat ovat laadukkaasti viimeisteltyä ja helppohoitoista pellava-puuvillasekoitetta, jossa pellavan kiilto tulee upeasti esille. Huomaathan, että laudeliina sopii hyvin käytettäväksi myös kaitaliinana! Materiaali: 60% eurooppalainen Masters of Linen -pellava ja 40% puuvilla. Mitat: 46 x 150 cm.
Saunatyynyt ovat laadukkaasti viimeisteltyä ja helppohoitoista pellava-puuvillasekoitetta, jossa pellavan kiilto tulee upeasti esille. Huomaathan, että saunatyyny sopii hyvin myös matkatyynyksi! Materiaali: 60% eurooppalainen Masters of Linen -pellava ja 40% puuvilla. Täyte paloturvallinen polyesterivanu. Mitat: 20 x 46 cm. Tuotteet on mahdollista pakata lahjakassiin.

9. Trend veitsisetti

Orrefors Jernverk-veitsisetti on erinomainen lahja! Veitsisetissä on täydellinen muotoilu teriä myöten. Pakattuna tyylikkääseen lahjapakkaukseen, 3 kpl/pakkaus. Suunnittelija: Jon Eliason. Terän koko: keittiöveitsi 15 cm, santokuveitsi 20 cm, tomaattiveitsi 13 cm.

10. Pussilakanasetti kahdelle

pussilakanasetti_lahjaksi.

Korkealaatuinen pussilakanasetti, jossa on kaksi tyynyliinaa ja pussilakanaa. Valmistettu 100% puuvillasta. Lanka on varsin ohutta ja tiiviisti kudottua (144 TC), minkä ansiosta ihotuntuma on miellyttävä ja kangas on helppohoitoinen. Joutsenmerkki takaa sen, että setti on erinomainen valinta myös ympäristön kannalta. Pussilakanassa on sivuaukot ylhäällä ja suuri aukko alaosassa petivaatteiden vaihtamisen helpottamiseksi. Lakanat pakattu lahjarasiaan

 

 

lahjapakkaukset-pedler

 

Räätälöidyt joululahjat yrityksesi tarpeisiin

Jos et löytänyt itsellesi mieluista lahjaa yllä mainituista ideoistamme, älä huoli, voimme rakentaa laajan toimittajaverkostomme kautta juuri sinun tarpeisiisi sopivan lahjanpakkauksen. Ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai katso yhteystietomme tästä!