Global GS-11 yleisveitsi

Global GS-11 yleisveitsi

Globalin GS-11 on näppärä 15 cm joustavateräinen yleisveitsi. Kuten samurai-miekat, jokainen GLOBAL-veitsi on valmistettu niin, että veitsi on täydellisen tasapainossa kädessäsi. Veitset ovat Japanissa valmistettuja huippuluokkaisia ammattityökaluja. Lihan ja kasvisten leikkaaminen huippuveitsellä on kuin taidetta.

Vuonna 1985 japanilainen Komin Yamada suunnitteli sarjan keittiöveitsiä, jotka sopisivat sekä ammattikokille että kotikokeille. Hänen tavoitteenaan oli, että veitset olisivat samaan aikaan mukavia kädessä sekä helppokäyttöisiä ja täyttäisivät vaativimmatkin ammattikokin vaatimukset. Tuloksena syntyivät vallankumoukselliset GLOBAL-veitset, joita huippukokit suosivat ympäri maailman.

GLOBALin muotoilu on voittanut useita palkintoja ja brändi on yksi tunnetuimmista japanilaisista veitsimerkeistä. Japanilaisten GLOBAL-veitsien salaisuus piilee teroituksessa. Veitset on teroitettu tai hiottu terän molemmin puolin, mutta niiden reunat on lisäksi hiottu jyrkästi terävään kulmaan. Oikeaan kulmaan hiotusta terästä saa irti parhaan tarkkuuden ja terän pitävyyden.

Jaa sivu:

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Valmistettu kierrätetystä materiaalista.

Laadukas automaattivarjo

Kaksoiskorkki ripustuslenkillä.

Keittiöpyyhe + tiskirätti omalla ilmeellä.

Kestävä automaattivarjo.

Täydellinen hätäradio

Suojaava mainoslahja.

Euroopassa valmistetut pyyhkeet.

Ladattava retkivalo

Käytännöllinen tilaihme

Americano® Espresso Eco 250 ml kahvimuki

Canvas-reppu Reilun kaupan luomupuuvillasta.