GLOBAL-kokkiveitsi

GLOBAL-kokkiveitsi

Suosittu Global G-2 on teräväkärkinen 20cm terällä varustettu kokkiveitsi, joka on erittäin monikäyttöinen. Lisäksi se on Globalin ylivoimaisesti suosituin veitsimalli. Kuten samurai-miekat, jokainen GLOBAL-veitsi on valmistettu niin, että veitsi on täydellisen tasapainossa kädessäsi. Veitset ovat Japanissa valmistettuja huippuluokkaisia ammattityökaluja. Lihan ja kasvisten leikkaaminen huippuveitsellä on kuin taidetta.

Vuonna 1985 japanilainen Komin Yamada suunnitteli sarjan keittiöveitsiä, jotka sopisivat sekä ammattikokille että kotikokeille. Hänen tavoitteenaan oli, että veitset olisivat samaan aikaan mukavia kädessä sekä helppokäyttöisiä ja täyttäisivät vaativimmatkin ammattikokin vaatimukset. Tuloksena syntyivät vallankumoukselliset GLOBAL-veitset, joita huippukokit suosivat ympäri maailman.

GLOBALin muotoilu on voittanut useita palkintoja ja brändi on yksi tunnetuimmista japanilaisista veitsimerkeistä. Japanilaisten GLOBAL-veitsien salaisuus piilee teroituksessa. Veitset on teroitettu tai hiottu terän molemmin puolin, mutta niiden reunat on lisäksi hiottu jyrkästi terävään kulmaan. Oikeaan kulmaan hiotusta terästä saa irti parhaan tarkkuuden ja terän pitävyyden.

Jaa sivu:

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Hyvänmakuinen välipalakeksi 30 g.

Käytännöllinen tilaihme

Klapi löylypallo ja koivunlehdet lahjapakkauksessa.

Kaiutin ja TWS-kuulokkeet yhdessä!

Bluetooth-kaiutin yhdistettynä FM/DAB+-radioon.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista.

Valmistettu EU:ssa

Materiaalina koivuvaneri tai tammivaneri

Antaa yli 20 watin tehon.

Gluteeniton - Lakritsi valmistetaan gluteenittomasta riisijauhosta.