Viisiosainen laastarisetti

Viisiosainen laastarisetti

Viisiosainen Laastarisetti on täydellinen ensiapu arjen pienille haavereille. Se sisältää tyylikkäitä ja käytännöllisiä laastareita neljässä eri tyypissä. Pakkaukseen saatavana 4-väripainatus yrityksesi omalla logolla tai kuvalla! 

 

Ominaisuudet:

  • Räätälöi oman brändisi mukaan: Painata yrityksesi logo ja tunnusvärit laastarisettiin, mikä tarjoaa mainostehoa ja tukee brändisi tunnistettavuutta.
  • Ympäristöystävälliset materiaalit: Valmistettu ympäristöä säästävistä materiaaleista, jotka tukevat kestävää kehitystä ja sosiaalista vastuuta.
  • Valitse neljästä vaihtoehdosta: Yleinen: vettä ja likaa hylkivä, hengittävä. Bambu: luonnosta peräisin oleva laastarikalvo, luonnollisista lähteistä peräisin oleva, ihoystävällinen, hengittävä, erittäin pehmeä. Herkkä: helppo poistaa, ihoystävällinen, hengittävä, erittäin pehmeä. Kimalle: vettä ja likaa hylkivä, kimalteleva
  • Täyttää lääkinnälliset vaatimukset: Tuotteemme täyttävät tiukat lääkinnällisiä laitteita koskevat standardit, mikä takaa niiden turvallisuuden ja tehokkuuden.
  • Laatu ja turvallisuus: ISO- ja EY-sertifioinnit osoittavat sitoutumisemme laadukkaisiin ja turvallisiin tuotteisiin.
  • Kompakti koko: Voimapaperikotelo on taitettava ja käytännöllinen, sopien mainiosti taskuun tai käsilaukkuun mukaan otettavaksi.

 

Jaa sivu:

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Tyylikäs ja Toiminnallinen

Laadukas ja tyylikäs monitoimityökalu

Täysväripainatuksella.

Hauska peli kesäpäiviin.

Pullossa karabiinikoukku ripustusta varten.

Valmistettu 100 % GRS-sertifioidusta RPET:stä.

Taustavalaistulla logolla

monitoimityökalu omalla logolla

Euroopassa valmistetut pyyhkeet.

Tyylikäs kylmälaukku pyöräretkelle.

Neopreeni tölkkicooler pitää juomat pidempään kylmänä.

Kaksi lokeroinen säilytyslaukku autoon.