Korpikuusikon Hunaja logolla

Korpikuusikon Hunaja logolla

Korpikuusikon Hunaja on laatuhunajaksi sertifioitu, 100% suomalainen, käsityönä pakattu korkealuokkainen yrityslahja. Tuotteen pakkausmateriaaleina ovat Sulapac, lasi, kartonki sekä ohutviilusta valmistettu koivuvaneri. Tuote välittää lahjan vastaanottajalle seuraavia arvoja: laatu, kotimaisuus, puhdas ja monimuotoinen luonto sekä materiaalivalinnat. Hunaja säilyy huoneenlämmössä useita vuosia ja on näin ollen käytännöllinen lahja varastoitavaksikin.
Original S (125g / 100ml – Airline cabin approved): Kartonkinen lahjapakkaus kätkee sisälleen 125g lasipurkkiin pakattua pehmeää ja hyvin hienokiteistä hunajaa. Yrityslahjat toimitetaan Ilkka Harjun suunnittelemassa lahjapakkauksessa, myös personoituna. Personoidussa tuotteessa kartonkisen lahjapakkauksen päällä on erillinen vanerivyöte joka polttomerkataan yrityksen logolla tai vapaavalintaisella tekstillä.
Winter Edition S (125g / 100ml – Airline Cabin approved): Metsä Boardin kartongista valmistetun Winter Edition lahjapakkaus, joka kätkee sisälleen lasipurkkiin pakattua samettisen pehmeää hunajaa. Pakkauksen voi personoida yrityksen logolla tai vapaavalintaisella tekstillä. Haluamme varmistaa, että lahjan vastaanottajalle välittyy tunne tuotteen korkealuokkaisuudesta, kotimaisuudesta ja puhtaudesta.
Winter Edition Gift Box (2x125g / 100ml) – Airline Cabin Approved): Metsä Boardin kartongista valmistetun Winter Edition lahjapakkaus, joka kätkee sisälleen 2x125g lasipurkkiin pakattua samettisen pehmeää hunajaa. Pakkauksen voi personoida yrityksen logolla tai vapaavalintaisella tekstillä. Haluamme varmistaa, että lahjan vastaanottajalle välittyy tunne tuotteen korkealuokkaisuudesta, kotimaisuudesta ja puhtaudesta. Pakkaukset on valmistettu vastuullisesti uusiutuvista raaka-aineista. Lahjapakkauksen kanteen painettu kertomus pakkauksen alkuperästä. Äänestetty Euroopan kauneimmaksi ruoka/juomapakkaukseksi!

Jaa sivu:

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Suomessa suunniteltu, valmistettu euroopassa.

Käytännöllinen lahja kaikille.

Me käymme Joulun viettohon lahjalaatikko.

Lataus ja tiedonsiirto samalla kaapelilla.

Herkullinen lahja

Tyylikäs ja kätevän kokoinen ensiapupakkaus.

Tyylikäs kylmälaukku pyöräretkelle.

Klassikko 0,35 l upeissa väreissä.

Käytännöllinen tilaihme

Kotimainen tarjoiluvati herkuilla

Lompakko, taskulamppu ja virtapankki yhdessä.

Istutettava siemenpaperi on uudenlainen myynninedistämistuote.