Camelbak termosmuki 0,35L

Camelbak termosmuki 0,35L

Uudistettu klassikko! Camelbakin ikoninen take away -termosmuki. Soveltuu työpaikalle, kotiin, kouluun ja reissaamiseen. Istuu hyvin käteen ja mukitelineisiin ja on erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavilla useissa tyylikkäissä väreissä ja kahdessa eri koossa.
Yhdellä kädellä käytettävä, täysin tiivis ja itsestään sulkeutuva korkki, jonka ansiosta käyttö on siistiä ja turvallista. Korkissa myös lukitus ”auki”-asentoon, kun halutaan juoda tiheään tahtiin. Tyhjiörakenne pitää juoman kuumana 5+ tuntia. Rakenne pohjan suojareunusta myöten on suunniteltu kestämään iskuja ja integroitu sormilenkki tekee kantamisesta helppoa. Silikoninen pohja pitää mukin hyvin paikollaan.
Valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta juomaan lainkaan hajuja tai makuja. Materiaali laadukasta ruostumatonta terästä (BPA, BPS ja BPF-vapaa). Helppo puhdistaa, metallikuppi käsinpesuna ja korkki astianpesukoneessa. Uudenlaisen korkin mekanismi aukeaa nopeaa puhdistusta varten nivelen varaan, jolloin juoma-aukon puhdistettava alue on täysin esteistä vapaa.
Tilavuus 0,35 L. Pohjan halkaisija 7cm. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Jaa sivu:

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Värikäät teräs termospullot

Termospullo aktiiviseen menoon.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista.

Tuplaseinäinen thermos ominaisuus.

Tyylikkäät mattapintaiset mukit.

Useita värivaihtoehtoja

Americano® Espresso Eco 250 ml kahvimuki

Laadukas termosmuki useissa eri väreissä.