Mobile Steri-Wipe

Mobile Steri-Wipe

Antibakteerinen matkapuhelimen nanopinnoiteliina, joka tappaa tehokkaasti bakteerit ja virukset sekä antaa antibakteerisen suojan. Tiesitkö, että puhelimen tai tabletin pinnalla on keskimääräinen bakteerien määrä jopa yli 20-kertainen verrattuna wc-istuimeen. Aina kun ihminen koskettaa jotain pintaa, jossa on bakteereita tai vaarallisia viruksia, siirtyy ne nopeasti myös puhelimeen, josta sitten elimistöön hengityksen, kosketuksen tai syötävän ruoan sekä myös napostelun mukana. Riski on valtavan suuri joka päivä, varsinkin nyt Koronan ja muiden viruksien aikana.
Perinteinen desifiointiaine on tehokas vain hetken aikaa, koska mikro-organismit kuolevat yllättävän lyhyeksi ajaksi. Sen jälkeen kun aine on haihtunut, alkaa usein bakteerien tai virusten kasvu uudelleen, nopeasti, ilman tehokasta antibakteerista nanosuojaa joka estää niiden lisääntymistä. Useat puhdistusaineet jättävät tahmean pinnan joka kerää bakteereja.
Lääketieteellisesti todistettu ja sairaaloissa yms. paikoissa käytössä oleva ja erittäin hyväksi havaittu Saksassa valmistettu Liquid Nano Steri-Wipe desifiointiaineen tekniikka on tutkitusti tehokas lähes 200:n eri tunnetun bakteerin ja viruksen tappaja. Se antaa tehokkkaan, jopa 10 päivän antipatogeenisuojan puhelimelle. Liquid Nano Steri-Wipe Mobile desifiointiliinan nanotekniikka tekee matkapuhelimen ja suojakotelon pinnasta sileän sekä antimikrobisesti suojatun, jossa vaaralliset sekä helposti tarttuvat bakteerit ja virukset kuolee tai eivät viihdy.

Jaa sivu:

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Kotelossa kaksi kertakäytöistä maskia

Tehokas käsidesi, valmistettu 80-prosenttisesta etanolista.

WHO:n suosittelema desifiointituote

Antimikroobinen 2-kerroksinen maski

Purkissa 100 kpl desifiointiliinoja

Suomessa valmistettu puhdistusliina

Kynä johon bakteerit eivät tartu.

Veteen liukenevat saippua arkit.

Maskissa metallinen nenäsäädin.

Kätevän kokoisessa 30 ml pullossa.

Type II kertakäyttöinen suojus

Euroopassa valmistettu sisältää 70% alkoholia