LAKRIDS BY BÜLOW BLACK BOX – A, B & C

LAKRIDS BY BÜLOW BLACK BOX – A, B & C

LAKRIDS BY BÜLOW: kaikessa on kyse jaetuista hetkistä ja antamisen ilosta. Tanskassa rakkaudella valmistetut lakritsimakeisemme sopivat täydellisesti lahjaksi jokaiseen tilanteeseen ja saavat varmasti hymyn vastaanottajan kasvoille. Gluteeniton – Lakritsi valmistetaan gluteenittomasta riisijauhosta. Lahjarasian sisältö:

A – THE ORIGINAL on ensimmäinen Johan Bülowin kehittämä tuote joka syntyi hänen saadessaan alkuperäisen idean suklaakuorrutetusta lakritsista. Aluksi ihmiset olivat skeptisiä konseptista, mutta pian suosittu tuote A näki päivänvalon. Makean lakritsin, eksklusiivisen maitosuklaan ja hienon lakritsijauheen yhdistelmään jää hetkessä koukkuun.

B – PASSION FRUIT
Makea lakritsi ylellisellä valkosuklaalla ja vakuuttavalla passionhedelmällä kuorrutettuna. Passionhedelmän kirpeys, suklaan makeus ja lakritsin kyky yhdistää molemmat maut yhteen täydelliseen makupalaan. Makea, kirpeä ja ylivertainen – käärittynä siroon ja rapeaan sokerikuorrutukseen.

C – COFFEE KIENI
C on makea lakritsi kuorrutettuna pehmeään maitosuklaaseen ja Coffee Collectiven kahvipapuihin, jotka ovat kotoisin ´Kienin´ pienestä yhteisöstä, Kenian sydämestä. Paahtoprofiilit valitaan huolellisesti C:tä kehittäessä sen hedelmäisten ja kukkaisten vivahteiden vuoksi. Varmistaaksemme tuotteemme ainutlaatuisen laadun vastaanotamme vasta paahdetun kahvin tehtaallemme juuri ennen lakritsin valmistusta – C on hyvä kahvin lähde vuorokauden ympäri.

Jaa sivu:

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Suomalaiset kuivatut mustikat ja puolukat mainospussissa.

Maistuva lahja 20g suklaarusinoita.

Kotimaisia pikakaurahiutaleita mainospussissa.

Lakrits by Bülow

Suomessa valmistetut ksylitoli mainoskarkit

Suomessa valmistetut mainoskarkit

Upea lahjaidea työntekijöille

Maistuva mainoslahja.

Kaksi valinnaista maustemyllyä lahjatuubissa.

Lakrits by Bülow