Yritysten joululahjat työntekijöille 2022

  • 25.10.2022

Yrityslahjat henkilöstölle

Joulun lähestyessä monet yritykset ja yhdistykset miettivät miten palkita työntekijöitä ja sidosryhmiä. Lahjan antaminen on mukava ele, jolla kiitämme kuuluneesta vuodesta. Tällä tavalla vahvistamme myös henkilökohtaista sidettä työntekijöihin ja parannamme yrityskuvaa. Markkinoilla olevan valtavan valikoiman vuoksi täydellisen lahjan valinta voi aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa muutenkin kiireelliseen vuodenaikaan. Olemmekin koonneet tähän artikkeliin 10 suosituinta lahjaideaamme, sekä muuta hyödyllistä tietoa yrityslahjojen antamisesta ja merkityksestä jouluna 2022.

Tänäkin vuonna olemme panostaneet valikoimassamme kotimaisuuteen, ekologisuuteen ja lahjojen käytännöllisyyteen. Halutuimpia lahjoja ovat olleet viimevuosina maistuvat herkkulahjat, sekä monipuolisen valikoiman tarjoamat lahjakortit, unohtamatta valmiiksi koottuja joululahjapakkauksia.

 

Miksi yritysten kannattaa panostaa joululahjoihin?

Tyytyväinen työntekijä on yrityksen avain menestykseen. Muistamalla työntekijää juhlapäivinä, osoitat arvostavasi kyseisen henkilön työpanosta ja samalla vahvistat työmoraalia myös tulevaa varten. Oikein valitulla yrityslahjalla voit lujittaa myös työntekijöiden pysyvyyttä organisaatiossa. Tämä korostuu aikana, jona etätyöstä on tullut monessa yhteisössä arkipäivää. Ja miksipä et haluaisi tuoda mukavaa joulutunnelmaa yhteisöösi ja kiittää kuluneesta vuodesta!

 

Yrityksen joululahjat verotuksessa

Yritysten on mahdollista vähentää lahjasta aiheutuneet kulut verotuksessa. Työnantaja voi antaa työntekijöilleen verovapaasti joululahjan, kunhan sen arvo on kohtuullinen eli enintään 100e ja lahja annetaan yleisesti koko henkilökunnalle.

Yrityksen asiakkaille tai yhteistyökumppaneille annettavat lahjat ovat joko mainoslahjoja tai edustuslahjoja. Mainoslahja on arvoltaan enintään 50e, joka voi olla esimerkiksi yrityksen logolla painettu vaate, kynä tai näytekappale. Mainoslahja on 100 % vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa. Edustuslahjat ovat usein hieman kalliimpia ja yksilöllisimpiä. Niiden kohdalla on mahdollista vähentää 50 % sen arvosta tuloverotuksessa.

 

10 lahjaideaa työntekijöille ja yhteistyökumppaneille:

Klikkaamalla tuotekuvaa pääset katsomaan lisätietoja ja lähettämään tarjouspyynnön 🙂 

 

1. Kanelimamman herkkulahjat

herkkulahja

Kauttamme kanelimamman valmiit lahjapakkaukset, joista löytyy useampaa vaihtoehtoa. Saatavana mm. joulukahvia, suklaata, kanelin makuista toffeeta, omena-kaneli -hedelmäteetä ja muita lahjaksi sopivia jouluherkkuja. Kaikki Kanelimamman herkut ovat palmuöljyttömiä. Kanelimammalle on myönnetty AVAINLIPPU kotimaisesta pakkauspalvelusta ja monet jouluherkut on valmistettu kokonaan Suomessa. Tuotteet pakataan tyylikkääseen lahjapakettiin.

2. Makeisrasia

suklaa-lahja-yrityksille

Tällä lahjalla luot iloista joulumieltä isommallekin porukalle. Sisältönö 1 kg makeisia tyylikkäässä lahjarasiassa. 31x19x4 cm. Oma painatus ja haluamasi tyyli vyötteessä.
Makuvaihtoehdot: Joulutoffeelajitelma, Borgstenan suklaalajitelma ja Italialainen konvehtilajitelma.

3. Torkkupeitto

Pehmeä ja kevyt torkkupeitto. Aseta torkkupeitto sohvalle yhdessä tyynyjen kanssa ja tuo huoneeseen kotoisaa tunnelmaa täydentäen sen sisustusta. Pakattu tyylikkääseen lahjarasiaan. Torkkupeitto valmistettu Ukrainassa.

4.Lahjasetti retkeilijälle

Ulkoilun ja retkeilyn ystäville suunnattu lahjapakkaus. Pakkauksessa ruostumattomasta teräksestä valmistettu termospullo ja teräsmuki, jossa kaksinkertaiset seinät. Sisäseinä on päällystetty kuparilla optimaalisen lämmönkestävyyden saavuttamiseksi. Mukin kahvana on karabiinihakanen, josta mukin voi kätevästi kiinnittää riippumaan reppuun. 

5. Pyyhelahjasetti

Käytännöllinen lahjasetti, joka sopii kaikille! Molemmin puolin kudottu pyyhe on sekoitus puuvillaa ja pellavaa. Lopputuloksena erittäin imukyinen pyyhe kauniilla viimeistelyllä. Pyyhesetti jossa 2 kpl 50 x 70 cm käsipyyhettä ja 2 kpl 70 x 130 cm suihkupyyhettä. Pakattu tyylikkääseen lahjarasiaan! Katso myös muut sauna ja kylpytuotteemme!

6. Keittiösetti lahjapakkauksessa

Keittiösetti lahjapakkauksessa, joka sisältää Esiliinan, Grillikintaat ja 2 kpl patalappuja. Tuotteet valmistettu puuvillasta, jota koristeltu upeilla PU- nahkaisilla yksityiskohdilla ja metallinapeilla. Katso myös muut kodin ja keittiön lahjaideat!

7. Moveit bluethoot kaiutin

bluethoot-kaiutin-yrityslahja.

MOVEit bluethoot kaiuttimen avulla voit nauttia suosikki musiikistasi langattomasti Bluetoothin kautta puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Kaiuttimessa upea äänentoisto ja tyylikäs tanskalaisen muotoilu. Sopii niin kotiin, kuin tienpäälle. Toimitetaan pakattuna lahjarasiaan!

8. Aarni rannekello

Tästä lahjaidea, joka sopii vaativampaankin makuun! Erinomainen valinta esimerkiksi edustuslahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneille. Aarnin juuret pureutuvat syvälle suomalaiseen luontoon. Yhdistettynä sveitsiläiseen koneistoon, eleganttiin ulkomuotoon ja parhaisiin puulaatuihin lopputuloksena syntyy maailman laadukkain puinen kello, joka taatusti miellyttää saajaansa. Kellot toimitetaan lahjarasiassa!

9. Taigalyhdyt

Taigalyhty luo elävän tulen jouluista tunnelmaa – turvallisesti ja siististi. Taigalyhty on Suomalaisella suunnittelulla ja käsityöllä syntynyt lämmin kokonaisuus, joka helposti muuntautuu monenlaiseen ympäristöön. Tuotteilla on Avainlippu- tunnus, merkkinä kotimaisesta työstä.

10. Lahjakortit

Jos haluat varmistua, että jokainen saa varmasti mieleisensä lahjan niin tässä on oiva valinta! Vinga of Sweden lahjakortilla annat lahjaksi juuri sitä mitä lahjan saaja itse haluaa. Vingan valikoimissa tuotteita mm. käyttötavaran, elektroniikan ja elintarvikkeiden parista.  Kortin antajana sinun tulee huolehtia vain kortin toimituksesta, lahjan saaja valitsee tuotteen ja me toimitamme sen suoraan haluttuun osoitteeseen. Lahjakortit saatavana useissa eri hintaryhmissä.

 

lahjapakkaukset-pedler

 

Räätälöidyt joululahjat yrityksesi tarpeisiin

Jos et löytänyt itsellesi mieluista lahjaa yllä mainituista ideoistamme, älä huoli, voimme rakentaa laajan toimittajaverkostomme kautta juuri sinun tarpeisiisi sopivan lahjanpakkauksen. Ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai katso yhteystietomme tästä!